“Wadd in een Blad

– Healthy Fingerfood –

Zin in Wadd Lekkers?? Zin in Wadd Anders??

“Wadd in een Blad” is de naam van ons nieuwe menu. Een initiatief waarbij we in samenwerking met een aantal Waddinxveense leveranciers een gezonde, verrassende, maar bovenal lekkere maaltijd aanbieden. Dus u steunt met deze maaltijd uw lokale middenstand, maar u zet ook in een handomdraai iets verrassends op tafel.

De basis van ons menu zijn blaadjes van Little Gem sla. Deze kunt u vullen met maar liefst 6 verschillende gerechten. Pittig gehakt, gebraden kip, getrancheerde entrecote, Oosterse garnalen, gemarineerd Jack Fruit (vega) en Mexicaanse Mix (vega). Daarbij serveren we diverse toppings (zure room, gebakken kokos, rode pepers, krokante ui, nootjes, munt/koriander pesto, chili dip en lente ui) voor de finishing touch. Als voorgerecht hebben we nog een Thaise soep van limoenblad en paddenstoelen. Verse ananas met munt zorgt voor een verfrissende afsluiter.

Onze gerechten bevatten geen koolhydraten en zijn dus uitermate geschikt voor diegene die in deze tijd een dieet willen volgen. Ook geschikt als onderdeel van een aangeklede borrel!

De totaalprijs van dit menu is € 37,50 en is geschikt voor 2 personen.

Als dank krijgt u van ons een cadeaubon voor tweede menu gratis als ons restaurant weer geopend is. Op de bon staat als einddatum 31 mei 2021 deze is geldig tot 31 januari 2022, omdat wij de cadeauactie verlengen. Dit geldt ook voor de bonnen met als einddatum 31 januari 2021 die al eerder uitgegeven zijn.

Het menu is te bestellen (tot 15.30 uur) op donderdag, vrijdag en zaterdag en af te halen tussen 17- 18 uur.

Onze Waddinxveense Partners

  • Visspeciaalzaak Koelewijn
  • De Groenteman
  • Slagerij Van der Pijl
  • De Kaashakker
  • Turkse slager Rams Luifelbaan

Via het onderstaande formulier kunt u Wadd in een Blad bestellen

    Let op, de bestelling pas bevestigd is als uw een bevestiging van ons ontvangen heeft. Check ook uw spam.