Lieve Gasten,

Wij zijn zeer verheugd en dankbaar dat we ons restaurant na 10 weken van sluiting weer mochten openen. We hebben in die weken niet stilgezeten. Rijsttafels maken, verven, nieuwe bedrijfskleding, menukaart veranderen, servies aanpassen, 1,5 meter regels invoeren, bordjes maken en inrichting vernieuwen. Nu het zo ver is, willen we graag deze bijzondere tijd achter ons laten en weer kijken naar de toekomst. We zullen de komende tijd nog te maken hebben met een aantal (beperkende) regels, maar dat weerhoudt ons er niet van om de maand juni een extra feestelijk tintje te geven.

Op de vrijdagen in juni ( 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni) zal onze neef Bas Baelde een muzikaal optreden verzorgen op de piano. Wij kennen zijn muzikale talenten al wat langer en vinden het de hoogste tijd om dit met onze gasten te delen.

De eerste avond is reeds volgeboekt, maar op de andere avonden is er nog plek. Uiteraard mogen wij maar 30 gasten ontvangen op deze avonden. Wij vragen een bijdrage in de kosten op de avond en dat is € 10 toeslag op de menuprijs.

Wij hopen u op een van de vrijdagen de mogen begroeten.

Het team van Paddle’s

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm